Sunday, 26 April 2009

...BuDaK2 DeGiL :p...


(budak2 pemalas gi progem... ngeee~)
hallo... budak2 degil :p... korang watpe sekarang?? rindu akak tak... hahaha... kompem rindu kan... korang takyah nak sorok2 arr... ngeh3... oitttt.... sbbkan korang la akak takleh tido semalam... hampes tul... ni wey2 arr ni... suh masukkan gmbr dia yg 'comey'... ayyooo :)

smalam akak takleh tido sbb teringat time akak nak balik sakan akak... n korang nak cium tangan akak... n sebab akak yg degil ni xbagi... (degil ke aku???)... akak x bagi korang cium tangan akak & xbagi korang peluk akak (mana leh bg korg peluk akak..hilang la ke'comey' an akak..hahahha) time akak tahan kepala korang dr mencium tangan akak & mengelak dari korang memeluk akak... akak rasa sebak lak (uwaaa~ awat aku rasa sebak time pgg kepala korang yg besar2 belaka :p)... jwpn tu... ha!!! nnt2 arr tulih...

apepun... nasihat akak yg comey ni pd korang... abai2kan kata2 busuk, bangang, ngok ngek 'dot dot dot' pd korang... buat 'pandai' je dgn diorg tu... lg korang layan, lg byk diorg leh ckp ttg korang... jd, senyap je... jgn balas pape... yg dosa bukan korg... okes... korang dah nmpk kan banyak balasan yg Allah bg pd diorg... jd, rileks2 jer bro... (hahah...sejak bila korg jd bro)...

'curi makanan, x solat, x ngaji .... etc' (xmandi masuk tak...ngeh3)... korang wat xdengar je... akak nak jer jumpa diorg tanye apa xpuas hati... tp, sbb diorg tak kacau akak lg... so, i cool la... tp klu dah buat i marah (alamat.... habisla, hehe, korg tau je la klu i dah marah... hehhe... btambah comey i time tu... hahahh) tp... ada gak yg korang kena ubah... okey, mana yg salah dr segi agama tu, tetap salah... akak tau susah nak ubah dalam sekelip mata... tp... 'cuber try test'... okes...

melalut lak akak kat sini.. pape pun, akak sayang korang (acecehhh, xtahan ayat, nk termuntah den.. ahakkkkss :p)

with luv to... (ayam=wey3, kambing=meenart, monyet=yayah, katil=ainun, fina ??? haha.. sorry tak ingat, & izzah yg xder dlm gmbar) from me: penyu, hamster, penguin (tu sbb akk comey...muahahha)

6 comments:

yuyee cap limau said...

akak,see..see kita mmg chomell kan,kitala manusia paling chomell,saya suke ngn statment kalu marah makin chomell,yea sama mcm yuyee kak,kita serupaaaaaa..ooo,kita serupa..hahhaa

NoRuLLiSzA eL FaRiSi said...

hahahaha...well, nak wat camne sbb asalnyer kite berdua mmg dah comeyy kan...hehehhe

go go yuyee...go go eza...tomey! tomey! :p

wey2 said...

hahhaha..thnx2..popular i..hahhahaha..laa..sebak ke?? kalu cmtu..nk wat slalu lah..biar akak sntiasa sebak..hehhehe..doaknlh kiteowg najah lam imtihan..huh!! nebes glooo..akak pun sama..bittaufiq wannajah..p(^o^)q..chaiyok2!! ganbatene!! aza2 fighting!!..

NoRuLLiSzA eL FaRiSi said...

popular...ces,blah arr :p...sebak sbb terpaksa pgang kepala korg yg besar2 belaka smbil berkata:'mangai...bosar gilo kepalo budak2 ni,sebesar dinosor albayt..muahahaha'

imtihan? insAllah, ma'a taufiq wan najah fi imtihan, fid deen, wa fid dunya wal akhirah...syiddi halik..masyi, la tal'ab... udrusi jayyidan, ba'din tawakkal ala Allah...wan najah ileek... :) btui ke den cakap nih...hehehe...
xyah arr nebes2, tgk akk...cool (haha,memerasankan diri)

\(*v*)/ chaiyok2...fighting!!!!!! (cube ckp arab..ni korea ja, camne nak terer ni)...ayyooo :p

Gemok said...

badak air tiada dlm gambar ke???huh!!!!penguin dh hmpir pupus..sila selamatkan populasi andaaaaa..hahaha

NoRuLLiSzA eL FaRiSi said...

jangan riso en badak air...sepupus pupus penguin, pupus lg badak air...sbb kat jordan ni, xcukup air...muahahaha...(cam tak kena jer ayat ni...ahhh...lantaksss :P)
gmbar bdak air???erm...akan keluar dalam entry yg akan akan akan dtg...bila???itu yg kita tak tahu...hahahah