Tuesday, 19 May 2009

...ApA KeMeNdER NiH :p...




1. Copy award di atas untuk diletakkan di blog anda.
- dah copy... tengok... tomey3 \(^v^)/


2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini?
- ni yg susah ni... xkenai sgt... hehe (sorry halimah, sbb kita bru kenai kan... kan3) oitt.. jawab je la... ayyooo... ye arr :p hurrmmm... apa ek... oiittt... hehe, ok2... jawabla ni...

* halimah seorang student uia (irk) yg tomey yg bersemangat tinggi :p (x5)


3. Setiap blogger perlu menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.
- adussss, byk nyer... kalau sebut ni... ada ke yg nak ngapai... hahaha

* suka kacau orang :p (x10)


4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka
- aisssyyyy, sape yg akak nak bg... klu dah Yan bg awak, akak nak bg sape lg... hurrmmmm... idea3 (@_@)

* arirada (sahabat sepengajian di uia: 2003-2007)... yehhh, dia masih single... n pada sesiapa yg mau beraja di hatinya, sila ambil petua dari saya... hahahaha (ya ampun mbak dayah... ngeee :D)
(x10) ... haha, aci kan... aci3 : upin & ipin dh jawab aci, so... jalan... ngeh3


p/s: boleh kan jawapan camni halimah... hehehe...

2 comments:

halimah ja'apar said...

boleh la sbb fhm akk pun mesti bz.thanks akk;-)

NoRuLLiSzA eL FaRiSi said...

nak final dah ni...doakan akk :)