Friday, 5 June 2009

...WaRKaH BuaT NiShA...

assalamualaikum adik yg kusayangi \(^v^)/

kef halik ya habibti? milihah? kef dirosatik? batmannak laki kher wan najah fi hayatik ya ruhi :D


hehe... apa kabar nisha? sihat ke? cik awa camne? sihat gak ke... rindu la kat cik awa, kat nisha, angah, n semua la... yela, akk mmg rasa rapat sgt ngan keluarge nisha... mana tak rindu, lg2 cik awa, selalu bg semangat, siap belikan baju raya tuk akak raya tahun lepas (tahun ni kena pos ke Jordan la.. haha, gurau je )... klu akk sedih2 dulu kat mesia, akk mesti ingat cik awa... hehe... (byk2 adik beradik abah, cik awa yg akk suka, selain cik latip... hehe... rahsia antara kita, jgn bgth sedara kita yg lain... hahaha :D)


camne study di IIC? ok ke? in english ke arabic ke malay? klu in english, takut la akk nak jumpa nisha nnt... ye arr, mesti 'berabuk' speaking... hehehe...


ala kullin, apa pun bidang yg awak ambik, apa pun yg org lain nak kata ttg awak, result awak... abaikan je... org memang tak akan berhenti bercakap, kekadang tu, xpk tentang perasaan kita ni (akk penah kena cam awak)... tp xper... teruskan ngan cita2 yg awak nak capai, n jadikan kata2 mereka tu sebagai cabaran tuk awak berjaya... selain kita berusaha, jgn lupa hubungan kita ngan Allah... minta pada Allah, insAllah, semuanya akan diperolehi... "ud'uni astajib lakum" :)


ni dah meningkat ke tahap yg lebih tinggi, jd akak harap, awak berjaya... lebihkan usaha dr yg sebelum... insAllah, kejayaan milikmu :)... hehe, thanks lawat blog akak... dapat mana alamat blog ni? dari abah akak ke? ke apit? hehe... kim salam ngan cik awa... ckp rindu sangat :) kim salam ngan angah gak, ckp xdapat nak shopping raya sama tahun ni... n pada alang (cik nor), ckp rindu nak makan nasik ayam & spageti yg alang masak... hehehe... nnt akak balik, suh alang masak ek... special tuk akak... ngeee :p


okla... moga jumpa lagi... insAllah... daaa~


p/s: nisha... sepupu yg paling best :D

4 comments:

nisha said...

salam..akak kite dah komen kat email tau..hehe..nak bace,bace kat email tau..

NoRuLLiSzA eL FaRiSi said...

wsalam...dah tgk dah emel..dah bukak dah :) hehe..

wah..cik awa terharu..hehe.. i lg terharu bila korg bg baju..hijau lak tu..tp akk xbawak ke jordan..ada kat umah kat bilik..nnt balik, i pakai..

thanks...muaaaaaah :)

GGB_4F1M said...

akak..kmi de wat post bru khas utk akak..jgn malu jgn segan..lawatilah blog kami..hahhaha..

NoRuLLiSzA eL FaRiSi said...

hahah...thanks...
akk dah comment dah...sila baca & balas...hahhaa
i love my comment...ngeee :D